Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 23

Thread: FastCGI Errors

  1. #1
    Punto know it all KAS's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Manchester...Gateshead
    Posts
    4,273

    FastCGI Errors

    What's with all the FastCGI Errors on here the past few days?

    Doing my swede in!

  2. #2
    Loves a bit o' boost! WilkyWay's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Durham NE
    Posts
    10,082
    Can't say I've had any recently.

  3. #3
    Punto Lover
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Cornwall
    Posts
    1,821
    I've just got that message to.

  4. #4
    PSC Trader DR_EVIL's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Middlesbrough
    Posts
    3,385
    I'm getting them while trying to pm

  5. #5
    Punto know it all KAS's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Manchester...Gateshead
    Posts
    4,273
    When I was gettin the FastCGI errors i had my brother test it out from his office, and he was getting them as a guest too.

    Now when i'm sending a PM I've been getting re-directed to a forums/install URL - not exactly that but something like it...

    The message does appear in sent items tho. But some actions are taking ages like going to a new page.

    Weird! Could be a problem with the server?

    Let me know if you need a quote on a new one!

  6. #6
    Punto know it all KAS's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Manchester...Gateshead
    Posts
    4,273
    Just got the message again:

    FastCGI Error

    The FastCGI Handler was unable to process the request.
    Error Details:

    Error Number: 233 (0x800700e9).
    Error Description: No process is on the other end of the pipe.
    HTTP Error 500 - Server Error.
    Internet Information Services (IIS)

  7. #7
    Punto Sports Club Member
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Darwen
    Posts
    809
    It happens for me too on my phone and pc

  8. #8
    Punto Enthusiast
    Join Date
    May 2011
    Location
    Cambridge
    Posts
    282
    They seem to be time-affected to me, I've had it happen ten times in a row then work for 30 minutes with no issues..


    Sent from my toaster using Tapatalk

  9. #9
    Punto know it all
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Croydon
    Posts
    3,406
    I'm getting theses message every other time I log on .... Annoying or what!!

  10. #10
    Punto Sports Club Member
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Darwen
    Posts
    809
    Getting these 90% of the time now seems to be getting worse!

Page 1 of 3 123 LastLast

Similar Threads

  1. TapaTalk Errors
    By Puntoboy in forum Club / Forum / Website Comments, Questions and Ideas
    Replies: 9
    Last Post: 28th May 2012, 13:53

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •