Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 24

Thread: Forum bugs

  1. #11
    Punto know it all
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    London
    Posts
    7,113
    It's not storing cookies or re-directing properly when I log in from my phone (Android using Dolphin Browser). Phone stores cookies for other sites no problem.

    When I log in it says something about an invalid redirect and just crashes on that page.

  2. #12
    Super Mario Superman's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    Nottingham/Leeds
    Posts
    25,959
    Fine for me using John!

  3. #13
    Punto know it all
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Westchester, Hampshire
    Posts
    2,272
    Site has been more stable for me the last few days.

    Still no smileys though, just get the annoying missing link box instead!

    Also I noticed when searching - the forum will only search (unless you go through every page manually) the threads since the 'new' forum has been up and running.

  4. #14
    Punto Enthusiast
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Derby
    Posts
    14
    Quote Originally Posted by jrracing View Post
    Site has been more stable for me the last few days.

    Still no smileys though, just get the annoying missing link box instead!

    Also I noticed when searching - the forum will only search (unless you go through every page manually) the threads since the 'new' forum has been up and running.
    Smilies work fine for me, so I would need more details to diagnose the problem.

  5. #15
    Boosty MacBoostface Puntoboy's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Northampton
    Posts
    34,906
    I've been on three different computers and the smiles didn't work on either.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    1997 Fiat Punto GT Abarth - being restored
    2014 Jaguar XFR-S Sportbrake

  6. #16
    Super Mario Superman's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    Nottingham/Leeds
    Posts
    25,959
    Smilies work for me on my iPhone...

    The forum search just needs to be catalouged again, may need to switch the forum off over night though, close to a million posts...

  7. #17
    Boosty MacBoostface Puntoboy's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Northampton
    Posts
    34,906
    Smilies work on TapaTalk but that's because the TapaTalk app replaces the smilies with it's own.
    1997 Fiat Punto GT Abarth - being restored
    2014 Jaguar XFR-S Sportbrake

  8. #18
    Super Mario Superman's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    Nottingham/Leeds
    Posts
    25,959
    Work on safari then....

  9. #19
    Boosty MacBoostface Puntoboy's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Northampton
    Posts
    34,906
    Then what's the point in TapaTalk?!
    1997 Fiat Punto GT Abarth - being restored
    2014 Jaguar XFR-S Sportbrake

  10. #20
    Boosty MacBoostface Puntoboy's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Northampton
    Posts
    34,906
    Actually it appears the smilies are now working. There aren't any on the second page of this thread but I've just checked the first page and they appear
    1997 Fiat Punto GT Abarth - being restored
    2014 Jaguar XFR-S Sportbrake

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •